Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Více informací

NOVINKY

arr3Nově také papíry značky CansonDalší novinkou v naší nabídce jsou vysoce kvalitní a tradiční francouzské papíry značky Canson.... arr3V prodeji papíry HahnemühleNa Art Place nyní prodáváme i vybrané papíry renomované značky Hahnemühle. Začínáme se třemi... arr3Spolupracujeme s MYJO-rámyArt Place nově spolupracuje s renomovaným rámařstvím MYJO-rámy. Jeho majitelé se po několikaleté... arr3Legendární fotografie Jiřího Jírů v prodejiLimitované edice fotografií jsou další novinkou na Art-Place.cz. Legendární snímky fotografa, který... arr3Nabídka se rozrostla o fixy, tužky a pastelkyNabídku výtvarných potřeba na Art Place rozšiřujeme o další typ produktů. Tentokrát jde o tužky,... arr3Léto je tady a s ním i nadílka akcí, doporučujeme především absolventské výstavySpolu s příchodem léta se roztrhl pytel i s kulturními akcemi. Doporučujeme zejména výstavy, kde se... arr3Výtvarné potřeby levněji než jindeŠepsovaná plátna libovolných rozměrů, akvarelové, olejové nebo akrylové barvy, papíry pro akvarely,... arr3S novými hodinami od Jitky Češpivové bude čas veselejšíČtveřice nových hodin od Jitky Češpivové obohatila naši nákupní galerii. Jak píšeme zde, autorka... arr3Novinka od MIJA - jutové tašky a kabelkyRozhodli jsme se rozšířit sortiment o něco, co v něm zatím nebylo a věříme, že se vám tento nápad... arr3Série plakátů z New Yorku nově v naší galeriiDalší novinkou v naší galerii jsou plakáty z fotografií autora, který vystupuje pod pseudonymem Fish... arr3Mučitelka papíru Petrucci nově v naší galerii! Co takhle Dovolenou v Chorvatsku? :-)Petra Janatová vystupuje pod jménem Petrucci Art. Je sice ilustrátorkou, ale vyrostla mezi... arr3Fascinuje vás škola Bauhaus? Letos a příští rok si přijdete na své!Nadace Bauhaus Dessau věnuje letošní rok geniálním a tak trochu zapomenutému architektovi Carlovi... arr3Novinka! V nabídce máme plátna na míruTvořte sami dle vlastní fantazie! První vlaštovkou z nabídky sortimentu vybraných výtvarných potřeb... arr3Nové kousky od Andyho WarholaGalerie GOAP, vystavující díla Warhola, Dalího a Muchy, rozšiřuje stálou expozici s tvorbou Andyho... arr3Jan Zrzavý v Museu KampaV Museu Kampa se chystá výjimečná událost. 24. března tam začíná výstava legendy české malby (ale i... arr3Eliška Podzimková v DonuteriiEliška Podzimková prodává své obrázky exkluzivně v naší galerii. Nechte se inspirovat na výstavě a... arr3Jiří a Václav Jírů: Černobílé kouzloV naší galerii budou k mání nejen fotografie Jiřího Jírů, ale i legendární snímky jeho strýce... arr3Fotografie Jiřího Jírů budeme už brzy prodávat v naší galeriiJiří Jírů fotil také pro prestižní světové časopisy   Když v roce 1968 Jiří Jírů utekl před... arr3V ateliéru s akademickým malířem Josefem DuchanemS akademickým malířem Josefem Duchanem jsme si povídali v jeho ateliéru na okraji Prahy. Ukazoval... arr3Spouštíme nový webNová prodejní galerie zaměřená na design je na světě! ART PLACE je název nového webu, který je... arr3Na kávě s Eliškou PodzimkovouV kavárně mezi řádky jsme natáčeli rozhovor s Eliškou Podzimkovou. Mluvili jsme o tom jak začínala,... arr3Jak se točil Loving VincentNedávno jsme byli na veletrhu ve Frankfurtu. Přivezli jsme si spousty zážitků a inspirace. Velký... arr3Tiskneme na ty nejlepší materiályNa co tiskneme? Chceme Vám dodávat jen to nejlepší. Aby díla našich autorů neztrácely na kvalitě a... arr3Vyhlášení soutěže Grafika roku 2017Soutěž Grafika roku 2017 Soutěž, která má pomoci české volné grafické tvorbě, vyhlašuje Sdružení... arr3Výstava britského designéra Paula ChamberlainaDesign pro seniory  I senioři mají právo se obklopovat hezkým designem. Účelnost a estetika určená...

NEJOBLÍBENĚJŠÍ

PLATBA

plaťte moderním způsobem

Možné platby k dispozici

DOPRAVA

Spedice DPD

Sledování zásilky u České pošty

KONTAKTY

Art place
Počernická 699/62A
109 00 Praha 10-Malešice
tel: +420 721 761 606
obchod(a)art-place.cz

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.