Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Více informací

NOVINKY

arr3Nově také papíry značky CansonDalší novinkou v naší nabídce jsou vysoce kvalitní a tradiční francouzské papíry značky Canson.... arr3V prodeji papíry HahnemühleNa Art Place nyní prodáváme i vybrané papíry renomované značky Hahnemühle. Začínáme se třemi... arr3Spolupracujeme s MYJO-rámyArt Place nově spolupracuje s renomovaným rámařstvím MYJO-rámy. Jeho majitelé se po několikaleté... arr3Legendární fotografie Jiřího Jírů v prodejiLimitované edice fotografií jsou další novinkou na Art-Place.cz. Legendární snímky fotografa, který... arr3Nabídka se rozrostla o fixy, tužky a pastelkyNabídku výtvarných potřeba na Art Place rozšiřujeme o další typ produktů. Tentokrát jde o tužky,... arr3Léto je tady a s ním i nadílka akcí, doporučujeme především absolventské výstavySpolu s příchodem léta se roztrhl pytel i s kulturními akcemi. Doporučujeme zejména výstavy, kde se... arr3Výtvarné potřeby levněji než jindeŠepsovaná plátna libovolných rozměrů, akvarelové, olejové nebo akrylové barvy, papíry pro akvarely,... arr3S novými hodinami od Jitky Češpivové bude čas veselejšíČtveřice nových hodin od Jitky Češpivové obohatila naši nákupní galerii. Jak píšeme zde, autorka... arr3Novinka od MIJA - jutové tašky a kabelkyRozhodli jsme se rozšířit sortiment o něco, co v něm zatím nebylo a věříme, že se vám tento nápad... arr3Série plakátů z New Yorku nově v naší galeriiDalší novinkou v naší galerii jsou plakáty z fotografií autora, který vystupuje pod pseudonymem Fish... arr3Mučitelka papíru Petrucci nově v naší galerii! Co takhle Dovolenou v Chorvatsku? :-)Petra Janatová vystupuje pod jménem Petrucci Art. Je sice ilustrátorkou, ale vyrostla mezi... arr3Fascinuje vás škola Bauhaus? Letos a příští rok si přijdete na své!Nadace Bauhaus Dessau věnuje letošní rok geniálním a tak trochu zapomenutému architektovi Carlovi... arr3Novinka! V nabídce máme plátna na míruTvořte sami dle vlastní fantazie! První vlaštovkou z nabídky sortimentu vybraných výtvarných potřeb... arr3Nové kousky od Andyho WarholaGalerie GOAP, vystavující díla Warhola, Dalího a Muchy, rozšiřuje stálou expozici s tvorbou Andyho... arr3Jan Zrzavý v Museu KampaV Museu Kampa se chystá výjimečná událost. 24. března tam začíná výstava legendy české malby (ale i... arr3Eliška Podzimková v DonuteriiEliška Podzimková prodává své obrázky exkluzivně v naší galerii. Nechte se inspirovat na výstavě a... arr3Jiří a Václav Jírů: Černobílé kouzloV naší galerii budou k mání nejen fotografie Jiřího Jírů, ale i legendární snímky jeho strýce... arr3Fotografie Jiřího Jírů budeme už brzy prodávat v naší galeriiJiří Jírů fotil také pro prestižní světové časopisy   Když v roce 1968 Jiří Jírů utekl před... arr3V ateliéru s akademickým malířem Josefem DuchanemS akademickým malířem Josefem Duchanem jsme si povídali v jeho ateliéru na okraji Prahy. Ukazoval... arr3Spouštíme nový webNová prodejní galerie zaměřená na design je na světě! ART PLACE je název nového webu, který je... arr3Na kávě s Eliškou PodzimkovouV kavárně mezi řádky jsme natáčeli rozhovor s Eliškou Podzimkovou. Mluvili jsme o tom jak začínala,... arr3Jak se točil Loving VincentNedávno jsme byli na veletrhu ve Frankfurtu. Přivezli jsme si spousty zážitků a inspirace. Velký... arr3Tiskneme na ty nejlepší materiályNa co tiskneme? Chceme Vám dodávat jen to nejlepší. Aby díla našich autorů neztrácely na kvalitě a... arr3Vyhlášení soutěže Grafika roku 2017Soutěž Grafika roku 2017 Soutěž, která má pomoci české volné grafické tvorbě, vyhlašuje Sdružení... arr3Výstava britského designéra Paula ChamberlainaDesign pro seniory  I senioři mají právo se obklopovat hezkým designem. Účelnost a estetika určená...

NEJOBLÍBENĚJŠÍ

PLATBA

plaťte moderním způsobem

Možné platby k dispozici

DOPRAVA

Spedice DPD

Sledování zásilky u České pošty

KONTAKTY

Art place
Počernická 699/62A
109 00 Praha 10-Malešice
tel: +420 721 761 606
obchod(a)art-place.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů